Monday, February 28, 2011

mari jawab soalan!!!

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
semestinye HARD DISK ku bersame laptop...=)


2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?
errmm..ape eh?? byak kot...


3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti??

5 Star hotel kalau mampula~~haha...kalau tema lak nak wat ala-ala princess....(gedik tol)


4. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
Novel x igt..buku lgla...majalah epop kot..=)

5. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
ermmm mcam mak je...hehehe..

6. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
semestinye 2PM + JAY hahahaha...rse2nye dapat x??hahaha..




huhu...pic lame~~~tapi sye suke!!



7. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
mestila..ade plak aku org gaji yg nk bsuhkan bju aku...hahaha..


8. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi??
JEJU ISLAND, SOUTH KOREA...chanteeekkk kot...


chaanteeekkk giler!!


9. Pilih salah satu, peluk atau cium?
x leh nak pilihla..due2 bole?? haha..

 hehehe =)



10. 6 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
Time to love-Tiara
Before the dawn-Infinite
I'll be back-2pm
Party People- Nelly feat Fergie
G6- Far East Movement
Dirty bit - BEP



ok...abis daaa.....bye!!!



noraamira


Wednesday, February 23, 2011

My Google Background Image!!!!



hahaha..aku suke giler gambar ni sampai aku wat background image kat GOOGLE..
gambar ni ktorg snap lpas presentation LAW...
seeemmmmaaaaartttt kan pic nih!!!


noraamira

Sunday, February 20, 2011

Various activities!!!


hellooo!!!dah lame aku x update blog ni....hehehehe...so,hari ni aku nak cite pasal activity yg aku wat time tnggal aku ngan zam je kat umah nih...sbb budak2 nih sume balik!!!  seronok eh korg yg dpat blik umah tu eh????xpe2...

Hari ni aku ngan zam pegi jj...ktorg jalan kaki dari lanang ke jj tau...hebat x ktorg?????hahahaha
Dah sampai JJ ktorg karaoke!!! hahahaha.... seronok dpat melalak puas2....

zam khusyuk gile menyanyi!! haha..


sempat lagi nak posing sblum kluar..

 aksi zam tuggu bas time nak blik...


Malam pulak ktorg igt nak wat "project" vid tapi x jadi coz Malik kol ajak main bowling...ktorg pon follow la sbb kat umah pon bosan xde wat pape...sebenarnye geng-geng malik ni dah planned nak wat surprise party for beday nisa....x pasal2 kitorg pon terjebak sekali dlam konspirasi nih...hahaha...pandai tau ktorg berlakon tok melengah-lengahkan mase...malam ni pon ktorg msok karaoke lagi....melalak lagi la aku  ngn zammm...Tepat pukul 12 ktorg celebrate beday nisa kat Padang Dataran Pahlawan....kesian die kene spray bagai...hahaha...happening gile time nih...THANKS kat MALIK and THE GENG coz angkut ktorg skali join beday NISA...

Ni time kat bowling..Malik Over!!=)

Menyanyi sampai lebam...Malik berjimba...habisla kontroversi....
CALON MPP OVER BERJIMBA....
tp kan..berjimba tu ape eh????hahahahahahaha...

HAPPY BIRTHDAY NISA!!!!
TO : NISA
happy birthday yg ke 22...semoga panjang umo and murah rezeki...hopefully all your birthday dreams and wishes come true.

Lepas celebrate birthday Nisa ktorg lepak kat kedai minum2...aku lupe la name kedai tu...ni makan semut la nih banyak sangat....diorg ade live karaoke...syok gak r tgk ragam org menyanyi...pastu kan korg time ktorg nak blik ade brader ni nyanyi....sumpah sedap gile!!! naik bulu roma aku..hahaha...x silap aku diorg pnggil brader tu AWE...actually brader tu keje kat situ...boleh x nnt nak lepak lg kat situ sbb nak dgr brader tu nyanyi???hehehehe..


video


ok,sampai disini saje untuk hari nih...dah x tau nak tulis ape...hahahaha...
sebelum terlupe:

Korg jgn lupe vote MALIQUE!!!!!....




noraamira










Tuesday, February 8, 2011

Berbagai-bagai...

mentang2 dah ade camera..byk gile aku snap pic hari nih...huhuhu...so, aku nk letak la dlam blog ni bagi menyemakkan blog nih!! korg tgkla ye...
Beria2 study pastu kuiz x jadi....
Malam ni sume study bagai nakgile pastu esoknye kuiz x jd...-.-
sabaarr je la...
Dah la si zam time ni asyik merengek x dpat wat persamaan serentak...smpai koyak2 kertas bagai...bukannye die xleh buat sbenarnye tp careless mistake yg byk...0.2 die tulis 1.2...klaka la weyhhh...aku pon pressure tgk die pressure...cube korg tgk muke die yg tgh pressure kat atas tuh??hahahaha...

Ni dalam kelas LAW td.. 


berape kali aku menguap dalam kelas ni...hahaha..ngantok gile...x caye tgk mia kt pic belah kiri tu...bende dh penah blaja lak tuh...aku siap leh main lukis froggy lak, siap zam pon join skali..kn zam kn???hehe..


ni lah froggy tuh!!

IB 's Class



Hari ni group Farah Hanna present tutorial IB...so, macam biase la klu die present smestinye BEST!!

Ni Pulak Dalam Kelas MAF


antara pic yg smpat ktorg snap dalam kelas maf td..Tp kan knp zam malu2 eh dlam pic yg atas tuh????

sekian dari saye untuk hari ini..



noraamira







Rindu nak lepak ngan diorg ni lak....=(

Tak tau nak cite ape...tbe2 teringat kt diorg lak...=) diorg ni kawan aku time aku keje kat Toycity dulu...
Tibe2 rse rindu lak lepak ngan diorg nih...hehehehe...lme siot x jmpe diorg...ape la cte korg eh???
Sayed pon aku dh lme x jmpe....huhu. Fuziana ngn Nizam lg la....hahaha...biasela diorg dah TUA...x nak main ngan budak2 lg dh...hahahaha....

Time ni Fuziana ajak pg Senawang...ktorg kne belakon...knonnye mcm interested ngn 'MLM'..hahaha....aku dgr je la diorg membebel kat dlam tu...boosssaaannnn giler.....tp best gak r dpat pegi jalan2, lepaak2...hehehe..dh r time ni tgh final...org study aku gi bjalan..hahaha..


Yang ni plak pg mandi kat mne ntah...rsenye Sg. Kendondong kot..hahaha..dah la pg time weekdays pastu ktorg betige je plak kat cni...lawak dowh...bosan sioot... hahaha... 
P/s :- gambar yang atas tu sayed macam org asli tgh tngkap ikan lak....hahahaha...Sayed jgn marahh daaa....hehehe...

 Tempat feveret aku...KARAOKE..hehehehe...time ni adik aku ngn makteh aku join gak...hehe...

Bile la lg nak lepak ngn diorg ni?????


noraamira



Thank YOU

Thank You to Mia, Zam, Yana plus Yati  coz bersusah payah mengPAHAMkan MAF kt aku td..hahaha.. mesti korg tersekse kn2??? =) aku dah lah lembab nak mampus...hhahahaha...zam tanye aku E tu ape?? aku jawab expected return..mngamok die...hahaha...pastu die tnye lg...diversified tu ape?? aku jwab entah...hehehe...aku blja ape dlam kelas pon aku xtau...giler tol nora amira nih....

I LOVE U korg!!!!!!!
saranghae <3 <3

Cerite Hari Ini..

Oh Angin Yg Nakal

Korg nk tau x?? hari ni angin sungguh nakal weyhh.. Boleh plak die nak selak2 kain aku time tgh jalan nak pg campus...hahaha...noty angin nih...haha...Pastu ade lak brother yg bawak kete lalu kat situ ckap " adik seksi la, sakit mate abg tgk"..Otak die!!! die igt aku sengaje ke??? giler!! ko tu yg gtal sbnrnye...geram lak aku..bongok tol!!



 GAME TYPONAMAARTIS
Yg ni plak mase aku layan twitter td..hahahaha...diorg leh plak main game ni....smpai si Altimet ngan joe flizzzow pon join gak..hahahaha..lawak gile siot...tergelak2 aku bace..hehehehe...
Antara nme2 artis yg menjadi mangsa:-

Harun Salim Bacin
Awal Sehari
Banu Badak Udin
Nobita Che Wan
Imran Ajakmain
Maya Kering
Fasha Sendat
Fasha Sandal
Ramli Muka Surat ( Ramli M.S)
Johan Miskin
Fauziah Gout
Justin Tebalik
Rita Permaidani
Lisa Surirumah
Abby Adabi

lawak2...terguling-guling aku gelak...hahahahaahaha..byk lg sbenarnye..tp aku mlas nk type...hahaha..korg bcela sendiri kt sini....